Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за този бартер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво мислите за този бартер

http://a400772.mamche.com/Prodavam_Ili_Barter.html дават ми това ауди напукан е лака на капака и на антикрилото има за смяна съеденител и ангренажен ремък тва струвало 200 лв.а аз давам това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=26989 ще се радвам да споделите каво мислите.благодаря предварително.става въпрос за чист бартер.

Здрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.
    Alfa Mito 1.4
    156 2.0 155 ex
    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
      Здрасти колега,ако си решил да правиш този бартер първо помисли да ли искаш таралеж в гащите.Защото само съеденителя ако е на ЗАКС е само над 200 лв.Като издръжвост аудито е по-здраво но само ако е читаво,а у нас такива екземпляри почти няма.Знай също че моторите 1.8 и 2.0 страдат много от прегряване.Също и от тампони по ходовата част и моста.
      Екземпляри такива колкото искаш има и то точно с този мотор поне в БГ.Подръжката но това ауди е сравнително евтина,незнам колко му излиза на колегата янев.По въпроса с прегряването май е така защото на един приятел в момента му сменят гарнитурата и шлайф глава,но това си е до късмет.Провери как работи на газ защото механичния инжекцион трудно се нагажда,менят обороти яко.Но това ауди си е доста старо вече, но пък ако те кефи и ти е писнала алфата-избора си е твой
      146 JTD-2000г.
      Punto 1.2

Comment

Недей в никъв случай!От тез аудита(купе) си заслужава само 2.3 мотора,другите са проблемни,а 2.3 е наистина много корав.
        това е моето мнение,аз лично не виждам никакви предимства пред твоята!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

хм, колега, не е лошо аудито, май е единственото което ме кефи
          аз в момента замислям нещо подобно, но това което гледах е 2.3; да ти кажа какво ме притеснява: по-старички са аудитата, вероятно са по-юркани и от нашите; това, което гледах е със доста добра музика, червено, няма газ, но беше на цена 2400... съмнително ниска ми се видя, знам, че вървят около 3-3500; оказа се, че собственика ми е познат, но в момента е в чужбина - другата седмица ще имам повече инфо
          дано съм ти бил полезен
          успех с продажбата/бартера
          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
          x145 1.6 boxer

Comment

мерси момчета мене ме спира само това че колата е 90 та година .музиката неее ме интересува.вайно е колата да е наред боята също не е проблем.а момчето на което е аудито каза че съеденителя струва 160 лв. а моя струваше 320.

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщение
              мерси момчета мене ме спира само това че колата е 90 та година ...
              е това казвам и аз...
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

паживеем па видим

Comment

Пич, успех с избора за бартер,ама.....
                  Определено Не си струва
                  Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
                  Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...
                  Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Първоначално публикувано от SigSauer Покажи съобщение
                    Пич, успех с избора за бартер,ама.....
                    Определено Не си струва
                    Имам предвид Аудито, Не съм против защото сме в форум Алфа, просто съвет!
                    Бартеросай я ама не за тва Ауди ! Намери нещо по ново и доплати ако трябва ама за тва дето е на снимката - да не ...
                    Колега и аз съм на същото мнение не си заслужава.. колата ти е хубава като гледам и може да направиш по-добър бартер, ако трябва доплати, ама да знаеш че взимаш нещо читаво и по-ново. Но ние не можеме да ти кажеме какво да взимаш избора си е изцяло твой Успех колега
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
                    sigpic

Comment

хех точно стане интересно и някой удари метлата това Ауди е морално остарял кошник, ще ти дам много по-нова кола за Алфата само да е запазена и да се хареса на майка ми, щото нейната и идва голяма. Ще ти пусна една снимка сега на лични.

пп. извинявам се за прибързаното предложение, не видях че колата е без клима, сменяй ги с Аудито без да се замисляш.
                      Last edited by code; d.m.y г., 15:46.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

разобедихте ме то на мене малко ми трябваше .просто не бях наясно със тея аудита.апък колега .прав си климатика ми е голям проблем и това е една от основните причини да я махам.иначе количката е много стегната

Comment

вище това хора има за кво да се поспориhttp://audibg.com/index.php?showtopi...5&#entry645235

Comment

До скоро карах Ауди Б3, мога да кажа само:много здрави коли, доста ефтина поддръжка и много екстри за годините си. Конкретно за DZ-ките1,8-НЕ,2,3-ДА
                            Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
                            LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
                            Alfa 75 2.0
                            EX

Comment

ти видя ли линка към форума на ауди за тоя бартер .бахти и хората ,коне със капаци

Comment

Working...
                              X